5 lucruri mai putin cunoscute despre mine

Am primit leapsa de la Marius, Alin si Doru, asa ca m-am hotarat sa scriu cate ceva despre mine:

1) Fac 24 de ani in martie si cred ca inca sunt cel mai mic din firma. Sunt managerul departamentului de Internet pentru ca sunt departamentul de Internet :D.

2) Sunt inginer si am facut facultatea in franceza. Partea de retele legata de internet am avut-o restanta :D, dar imi ajuta acum.

3) M-a preocupat intai partea de hardware. Am scris impreuna cu fratele meu la un astfel de site inainte de a ajunge la Media Direction. Site-ul nu mai e acum online. Incercam sa il promovam facand spam pe hub-urile de DC++. Orice site bun incepe cu un spam mic :P.

4) M-am jucat mult Counter Strike. Ajunsesem in top pe un server. Cele mai multe injurii mi le-am luat cand am omorat 8 oameni intr-o runda fara sa trisez. Ca sa si fac ceva productiv, m-am lasat de CS. Acum ma mai joc Diablo II.

5) Chiar imi placeau matematica si fizica. La bac am luat la fizica mai mult decat olimpicul pe tara. Intre timp lucrurile s-au calmat, in anul 2 de facultate nu mai stiam solutia ecuatiei de gradul 2.

Update: Am uitat sa dau leapsa. Provoc pe Ionut, pe Razvan si pe Mihai.

Published by

Vlad

Educatia e cea mai buna investitie.

5 thoughts on “5 lucruri mai putin cunoscute despre mine”

  1. Sefule, eu sunt admin pe gameszone la CS πŸ˜€

    Si eu am 24 si sunt cel mai mic (dar si voinic din Proximity πŸ™‚ )

    cam atat cu punctele comune, dar poti intra si la mine pe blog ca sa vezi ce ascund eu. πŸ˜€

    v.

  2. Si eu am fost tag-uit, insa am preferat sa nu intru in grupul “Daca nu trimiti mailul la alti 3 prieteni, o sa fii blestemat”. πŸ™‚

    Anyway, interesante raspunsurile tale. πŸ˜€

  3. Stefan, desi e un domeniu tehnic, lucram cu oameni si sunt importante relatiile dintre noi. Incercam sa fim cat mai relaxati, dar, din ce am citit in blogurile care ma intereseaza, nu a depasit nimeni limitele discutiilor pe care le avem, de obicei, cand ne intalnim.

  4. Mi-a placut mult partea cu matematica si fizica – parca m-ai fi descris pe mine. Da, intr-adevar, si eu in liceu eram olimpica la mate si cochetam si cu fizica, iar facultatea m-a facut sa uit pana si ca exista solutie la ecuatia de gradul doi. Era ceva cu delta nu? =))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.