Schimbare

Cred ca cel mai mare stres il provoaca o alegere intre doua variante foarte bune. Ma bucur ca am avut de unde alege, dar imi pare rau ca nu pot alege decat o varianta.

Sunt la varsta la care raspund la provocari si am ales sa incerc o noua perspectiva. Am acceptat oferta lui Mihai Seceleanu de la InternetCorp.  Mai multe despre ce o sa fac o sa spun cand ajung acolo.

Media Direction este o scoala de media, cred sincer ca este cea mai buna de la noi. Dupa investitiile care se fac acum, va ramane cea mai buna. Multumesc tuturor celor cu care am lucrat, fara ei nu as fi ajuns aici. Datorita lucrurilor pe care le-am invatat aici, am increderea ca voi face o treaba buna.

Published by

Vlad

Educatia e cea mai buna investitie.

12 thoughts on “Schimbare”

  1. Vlad, eu ma bucur tare ca am lucrat cu tine la MD. Welcome in partea “cealalta”. Sunt sigur ca o sa faci treba buna la Mihai, pe care il felicit pentru ca te-a convins. Si sa fim sanatosi … ca avem multe de facut .

  2. Las’ ca imi fac eu agentie de recrutare oameni pe online. Ca vad ca e o cerere … si asta din cauza ca e mult de munca, motiv pentru care trebuie sa fim sanatosi … 🙂
    @ Razvan > Cu Vlad ai avut mana buna, daca mai descoperi unul ar trebui sa ne dai si noua reteta 🙂

  3. Am intrat pentru ca am vazut ca esti var cu Razvan, iar Ravan imi este prieten si un foarte bun fost coleg la MD.

    Pot sa certific ca MD este o scoala buna de media planning.

    Pe Comms. Planning insa e o alta agentie mai buna. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.