Avantajele site-urilor televiziunilor

De cativa ani nu mai am televisor si sunt convins ca nu prea am ce vedea in afara de documentare. Totusi, sunt unele stiri si subiecte care ma mai intereseaza si, de obicei, le gasesc pe Internet. Cred ca o organizare bine structurata si cu posibilitate de personalizare a interfetei ar atrage usor pe cei ca mine si nu numai.
Primul tip de emisiune care ar beneficia foarte mult sunt stirile. Ele ar putea fi structurate pe cat mai multe domenii si chiar pe subiecte (Gigi ar avea astfel o categorie numai a sa). Ajutate de un newsletter care sa prezinte ultimele stiri pentru domeniile si subiectele selectate, usurinta in utilizare ar creste si, de aici, si traficul lor. Organizarea cat mai simplu de inteles a unei cantitati de informatii foarte mari este cheia succesului pe Internet.
In general, un subiect bun de pe TV este discutat a doua zi la birou. Cred ca ar fi foarte convenabil sa poti trimite un link in loc sa povestesti subiectul (ceva in genul “ala negru de respira greu”). Principalul avantaj este faptul ca nu trebuie sa fiu la o anumita ora in fata televizorului pentru a vedea ceva care ma intereseaza.

Published by

Vlad

Educatia e cea mai buna investitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.