Statistici noi de la Trafic.ro

Incepand de azi www.trafic.ro a introdus un nou set de statistici. Ele se refera la paginile vizitate intr-un site, topul intrarilor si iesirilor. Cred ca sunt utile, nu numai site-urilor, ci si advertiser-ilor.

Dupa cum se poate vedea, majoritatea vizitatorilor ies de pe prima pagina. Comparat si cu topul paginilor de intrare se poate deduce ca majoritatea vizitatorilor mei intra pe prima pagina si (imediat) ies tot de pe prima pagina.

Ma distreaza stilul in care au fost facute publice aceste date, nu numai ca nu ni s-a cerut acordul, dar nici nu am fost anuntati ca vor fi facute publice. Deoarece multi de vad ca informatii secrete, s-ar putea sa aiba in curand regimul refferer-ilor (pacat).

Una peste alta, cred ca se fac eforturi importante pentru a mentine www.trafic.ro ca sistem relevant pentru industrie. Concurenta incepe sa se faca simtita, dar rolul site-ului va ramane secundar pentru piata de publicitate online.

Published by

Vlad

Educatia e cea mai buna investitie.

10 thoughts on “Statistici noi de la Trafic.ro”

  1. Ei nu pot concura cu Google Analytics, dar sunt foarte buni cand vine vorba de clasamentul site-urilor romanesti.

    Pentru un blog nu e prea relevant, dar atunci cand ai un site impartit pe categorii si mai multe genuri de pagini informatiile astea pot spune ceva.

  2. Pai si ? …. Ai vazut tu oameni care ascund lucruri inutile? 🙂

    Sau esti si tu unul …. din aceia care cred ca internetul exista doar pt advertising :))

  3. Cristi,
    Iar incepem sa suferim de secretomanie. Orice se poate afla pentru ca forta de munca migreaza foarte repede si suntem genul de popor care se lauda si povesteste. Ani de zile au fost disponibili refferer-ii si nu deranja pe nimeni atat de mult incat sa plece din sistem.

  4. Au mai adaugat ieri inca 2 chestii. Una buna si una… rea greoaie, ca in tenis :).

    PS. Mi-am schimbat blogul. Adica m-am rebranduit! Am observat ca in blogroll la dvs. inca se pastreaza adresa veche care de fapt face redirect la noul blog. Se poate schimba cu http://www.ecostin.com? Multumesc 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.