Cum sa ne ajute statul mai mult

Ionut a pornit un viral pentru exprimarea propunerilor pe care le avem fiecare pentru administratia publica. Leapsa am primit-o de la Alin. Iata ce cred ca poate fi imbunatatit.

1) Sa aiba baze de date comune, sa nu trebuiasca sa te duci in mai multe locuri pentru lua diverse certificate care au si darul de a expira in 15 zile. Nu pot intelege de ce pentru aceleasi acte iti trebuie si certificatul de nastere si buletinul si carnetul de conducere.
2) Sa aiba orar peste 4 dupa-amiaza si sambata. Cred ca nu sunt singurul care in timpul saptamanii nu poate ajunge la diverse institutii.

3) Sa aiba implementeze sisteme online pentru reclamatii, informatii, cereri etc. Cu ocazia asta nu mai trebuie sa fie nici politicosi cu noi, pot da copy/paste si in dusmanie. Se poate tine evidenta incarcarii oamenilor, timpului de raspuns si se rezolva problemele 1 si 2. Poate asa se rezolva si problema cu muncest, nu muncesti, vechimea creste si nu te nimeni afara pentru ca stai pana la 11 sa iti bei cafeaua.

Dau leapsa mai departe la Ionut, Doru si Mihai.

Avem si un link pentru campania de blogvertising    Videoproiector

Published by

Vlad

Educatia e cea mai buna investitie.

One thought on “Cum sa ne ajute statul mai mult”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.