E bine sa investesti in implementare

In acest moment se neglijeaza foarte mult implementarea creativa a conceptelor campaniilor de publicitate online. O implementarea creativa buna atrage atentia si transmite rapid informatia. Investitii mici aduc multiplicarea rezultatelor.

Aspectul estetic, calitatea imaginilor si a animatiei pot fi simtitor imbunatatite prin utilizarea profesionista a instrumentelor puse la dispozitie. Macheta de presa nu este suficienta pentru realizarea unui banner bun. Conceptul in sine trebuie adaptat la mediul online. Iata cateva exemple care par proaste la prima vedere

[kml_flashembed movie=”http://www.vladpopa.ro/wp-content/uploads/2007/10/dancing-alien.swf” width=”300″ height=”250″ /][kml_flashembed movie=”http://www.vladpopa.ro/wp-content/uploads/2007/10/dancing-santas.swf” width=”300″ height=”250″ /]

Desi se poate mult mai bine, bannerele au cateva avantaje certe legate de functionalitate. Atrag atentia si ofera imediat raspunsul la intrebarea cea mai importanta: cat pot imprumuta ?

Un banner bun atrage si retine atentia. Cred ca e foarte greu sa faca acest lucru pentru mai mult de 15 secunde. De aceea el trebuie sa transmita rapid informatia sau macar sa duca la o pagina care face acest lucru. In general, campaniile online doar atrag atentia, nu incearca sa si vanda produsul.

Published by

Vlad

Educatia e cea mai buna investitie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.