Spamul de sezon

Desi Vi4gr4 si Ci4lis sunt all time best pe sectorul spam, in functie de sezon mai avem si alte personaje. In perioada asta, Mosul, pe langa jucarii, mai apuca sa dea si cate un spam la copii cuminti… dar si la cei mai putin cuminti, adresa de mail sa aiba.
Azi citeam un astfel de mail cu o scrisoare de la Mos Craciun. Initial nu intelegeam care e subiectul, abia in a doua faza m-am intrebat de ce citesc eu asta ?
Ma gandesc ca la rate de click foarte mici, un spam facut putin mai bine, mai targetat, cu limitari de frecventa etc, ar avea rezultate mult mai bune.
Inca mai am frustrarea ca suntem o piata asa mica, incat marii spam-eri internationali nu isi traduc mesajele in romana.

Published by

Vlad

Educatia e cea mai buna investitie.

One thought on “Spamul de sezon”

  1. Da, cat timp vor fi ignoranti din diverse motive economice, sociale etc. vor fi si rebuturile de retea care sa incerce invadarea neavizatilor. Mai ales ca noul declin occidental le furnizeaza chiar un plus de material ignorant care nu poate fi scuzat precum sudanezii, kenyenii sau pakistanezii..Una peste alta, chiar il compatimesc pe Mos Craciun..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.